Gorenje DU511W

Аспиратор за под елемент
Управување: Преклопник
Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 125 m³/h
Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2): 125 m³/h
Енергетска класа: D Gorenje
Димензии (ШxВxД): 59,8 × 7,7 × 47 cm

Категорија:

Спецификација

Аспиратор за под елемент
Издувно и проточно
Енергетска класа: D
Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
Боја на куќиште/декоративен оџак: Бела
Енергетска класа на осветлувањето : G
Енергетска класа на филтерот за маснотии: C
Енергетска класа на проток на воздух: F
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 125 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 70 m³/h
Пречник на одводното црево: 12,5 cm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 65 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 97 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 125 m³/h
Механичко управување
Управување: Преклопник
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на сијалица: Халогенска
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Осветлување: 1
Моќност на осветлување: 28 W
Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2): 125 m³/h
Филтер за маснотии: Синтетички филтер за маснотии (не се мие)
Јаглен филтер: 194497
Број на мотори: 1
Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW
Висина: 77 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 60,5 kWh
Димензии (ШxВxД): 59,8 × 7,7 × 47 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63 × 10 × 52,5 cm
Нето тежина на апаратот: 4,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 5,2 kg
Приклучна моќ: 108 W
Осигурувач: 10 A