Gorenje BO615E10X

Вградна рерна
Енергетска класа: A Димензии
(ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

Категорија:

Спецификација

Essential линија
Енергетска класа: А
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Инокс
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 65 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Совршен грил (PerfectGrill)
Механичко управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Горен и долен грејач со вентилатор
Инфра грејач
Инфра грејач со вентилатор
Долен грејач со вентилатор
Мал инфра грејач
Oдмрзнување (Defrost)
Чистење со AquaClean функција
Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
Класична шарка на вратата
Осветлување
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки за тави: 1x жичани водилки
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичко ладење на фурната – DC
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,86 kWh (вентилаторска), 0,92 kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 69,1 × 68 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
Нето тежина на апаратот: 27,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 31,8 kg
Приклучна моќ: 2.700 W