Gorenje BM910WII

Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи
Моќност на грејачот: 550 W
Број на oднапред дефинирани програми: 15
Програма за леб без глутен
Програма за џем Програма за јогурт
Избор на големина на лебот: 750 – 900 g

Категорија:

Спецификација

Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи
Број на садови за печење леб: 1
Број на спатули: 1
Нелеплив слој
Големина на лебот: 2
Избор на големина на лебот: 750 – 900 g
Контролно стакло
Број на oднапред дефинирани програми: 15
Програма за растење на тестото
Звучен сигнал
Функција за одржување на топлината
Продолжено печење и по прекин на електрична енергија
Копче за вклучување
Регулација на запеченоста на кората
LCD дисплеј
Бела
Автоматска подготовка на тесто
Програм за брзо печење
Програма за џем
Програма за јогурт
Програма за леб без глутен
Сад за мерење
Лажичка за дозирање
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Моќност на грејачот: 550 W
Должина на приклучен кабел: 1,0 m
Димензии (ШxВxД): 21,8 × 29,7 × 29,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25,8 × 34,2 × 34 cm
Нето тежина на апаратот: 3,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 4,9 kg
Приклучна моќ: 550 W