Gorenje BHP623E13X

Вграден кујнски аспиратор
Управување: Копче
Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 639 m³/h
Енергетска класа: B
Gorenje Essential линија
Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 30,5 cm

Категорија:

Спецификација

Вграден кујнски аспиратор
Издувно и проточно
Енергетска класа: B
Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс
Енергетска класа на осветлувањето: A
Енергетска класа на филтерот за маснотии: A
Енергетска класа на проток на воздух: B
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 639 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 492 m³/h
Пречник на одводното црево: 15 cm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 245 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 426 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 639 m³/h
Механичко управување
Управување: Копче
Број на степени на вентилаторот: 3
Инокс отпорен на отпечатоци од прсти
Тип на осветлување: LED
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Осветлување: 2
Моќност на осветлување: 6 W
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
Јаглен филтер: 688572
Tип на мотор: Кондензаторски мотор
Број на мотори: 1
Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW
Висина: 310 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 66,7 kWh
Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 30,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 70 × 38 × 43 cm
Нето тежина на апаратот: 10,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 12,66 kg
Приклучна моќ: 246 W
Осигурувач: 10 A