Golden Interstar Voyager I

– Нова Ali 3511 чип технологија
– 1 x Conax читач за картички
– WI-FI поддршка преку USB
– Full HD 1080p
– Youtube & Youp и други он-лајн сервиси
– WEB & IPTV поддршка
– Big2Small функција (Стриминг во живо од ТВ канали кон андроид уреди)
– Small2Big DLNA функција
– 2x USB за MP3, JPEG слики и надоградба на софтвер
– HDMI 1.3 излез
– 7-сегментен дисплеј
– 1x Scart излез
– RJ45 мрежна порта
– RCA аудио-видео излез
– Дигитален аудио излез (оптички)
– RS232 порта за надоградба на софтвер и листа со канали
– Потрошувачка на енергија во режим на мирување <0,5 W - Видео резолуции 1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p, 576i, 480i - Лесно корисничко мени - Зум функција - Автоматско пребарување на канали - Unicable поддршка

Спецификација

– Нова Ali 3511 чип технологија
– 1 x Conax читач за картички
– WI-FI поддршка преку USB
– Full HD 1080p
– Youtube & Youp и други он-лајн сервиси
– WEB & IPTV поддршка
– Big2Small функција (Стриминг во живо од ТВ канали кон андроид уреди)
– Small2Big DLNA функција
– 2x USB за MP3, JPEG слики и надоградба на софтвер
– HDMI 1.3 излез
– 7-сегментен дисплеј
– 1x Scart излез
– RJ45 мрежна порта
– RCA аудио-видео излез
– Дигитален аудио излез (оптички)
– RS232 порта за надоградба на софтвер и листа со канали
– Потрошувачка на енергија во режим на мирување <0,5 W - Видео резолуции 1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p, 576i, 480i - Лесно корисничко мени - Зум функција - Автоматско пребарување на канали - Unicable поддршка