Concord KX B

Минимално затоплување: 14 KW
Максимално затоплување:
– Затоплување на простор: 8 KW
– Затоплување на вода: 10 KW
Вода во казан 18л.
Димензии (шир/длаб/вис): 685/545/970 mm
Нето тежина: 167 kg

Категорија:

Спецификација

Минимално затоплување: 14 KW
Максимално затоплување:
– Затоплување на простор: 8 KW
– Затоплување на вода: 10 KW
Вода во казан 18л.
Димензии (шир/длаб/вис): 685/545/970 mm
Нето тежина: 167 kg