Bosch MSM6B300

Моќност: 300W Ергономски обликуван дводелен
Можност за перење во машината (за сите делови освен за горниот мотор)
1 брзина на работа
Trantitle функција
Нож од не’рѓосувачки челик со пространо сечило за брзо дробење,
мешање и сечкање Миксен сад со мерна скала Универзален секач,
сечкање и дробење чип Покривка
Тежина: 1, 30Kg

Категорија:

Спецификација

Моќност: 300W Ергономски обликуван дводелен
Можност за перење во машината (за сите делови освен за горниот мотор)
1 брзина на работа
Trantitle функција
Нож од не’рѓосувачки челик со пространо сечило за брзо дробење,
мешање и сечкање Миксен сад со мерна скала Универзален секач,
сечкање и дробење чип Покривка
Тежина: 1, 30Kg