Bosch MFQ36460

Ергономски дизајн и не се лизга површина
Висока моќност 450W
Алатки за домашен леб и пица
Лесно перење во машина за миење садови
Кабел кој може да се повлече за брзо чистење
Димензии: 154 x 208 x 74mm
Димензии со сад: 220 x 320 x 300mm
Тежина: 1.9кг

Категорија:

Спецификација

Ергономски дизајн и не се лизга површина
Висока моќност 450W
Алатки за домашен леб и пица
Лесно перење во машина за миење садови
Кабел кој може да се повлече за брзо чистење
Димензии: 154 x 208 x 74mm
Димензии со сад: 220 x 320 x 300mm
Тежина: 1.9кг