Blist Ogan LM

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 8-9KW
Нето тежина: 58kg
Димензии: 450х490х930mm
Kвадратура на загревање: 40-45m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Гусана горна плоча
Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
Димензија на издувна цевка: 120mm
Терцијална регулација на издувни гасови

Категорија:

Спецификација

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 8-9KW
Нето тежина: 58kg
Димензии: 450х490х930mm
Kвадратура на загревање: 40-45m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Гусана горна плоча
Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
Димензија на издувна цевка: 120mm
Терцијална регулација на издувни гасови