Blist Ekonomik LM

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 5-7KW
Нето тежина: 36kg
Димензии: 330x360x930mm
Kвадратура на загревање:до 25-35m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ

Категорија:

Спецификација

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 5-7KW
Нето тежина: 36kg
Димензии: 330x360x930mm
Kвадратура на загревање:до 25-35m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ