Blist B1 ECO

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 7-8KW
Нето тежина: 52kg
Димензии: 465x390x800mm
Kвадратура на загревање:до 35-45m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Големо ложиште
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ

Категорија:

Спецификација

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 7-8KW
Нето тежина: 52kg
Димензии: 465x390x800mm
Kвадратура на загревање:до 35-45m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Големо ложиште
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ