Blaupunkt Kingston MP47

CD ресивер со вграден засилувач (18 вати RMS / 45 пик x 4 канали)
ЦД-а, ЦД-РС и CD-RW (вклучувајќи дискови наполнети со MP3 и WMA-датотеки)
Отстранлив лице со вариолор дисплеј
далечински управувач
3 претходно избрани EQ криви (“Рок”, “Поп” и “Класик”)
X-Bass бас поттик
компатибилен со изборниот Bluetooth адаптер Blaupunkt
компатибилен со опционалниот Blaupunkt iPod адаптер
USB влез (вклучен кабел)
помошен влез (предна плоча) со опција за втор влез
две групи излезни сигнали, плус сабвуфер излез
часовник
ЦД-фреквентен одзив: 20-20.000 Hz
FM чувствителност: 17 dBf

Категорија:

Спецификација

CD ресивер со вграден засилувач (18 вати RMS / 45 пик x 4 канали)
ЦД-а, ЦД-РС и CD-RW (вклучувајќи дискови наполнети со MP3 и WMA-датотеки)
Отстранлив лице со вариолор дисплеј
далечински управувач
3 претходно избрани EQ криви (“Рок”, “Поп” и “Класик”)
X-Bass бас поттик
компатибилен со изборниот Bluetooth адаптер Blaupunkt
компатибилен со опционалниот Blaupunkt iPod адаптер
USB влез (вклучен кабел)
помошен влез (предна плоча) со опција за втор влез
две групи излезни сигнали, плус сабвуфер излез
часовник
ЦД-фреквентен одзив: 20-20.000 Hz
FM чувствителност: 17 dBf