Alfa SG 122 55 13 GI/6

Вкупен капацитет ел.енергија 5125 W
Вкупен капацитет плин 4000 W
Димензии на шпорет 550 x 600 x 850 mm
Димензии на рерна 460 x 475 x 320 mm
Волумен на рерна 70 l
Тежина 48
Дупло стакло Да
Грил Да

Спецификација

Вкупен капацитет ел.енергија 5125 W
Вкупен капацитет плин 4000 W
Димензии на шпорет 550 x 600 x 850 mm
Димензии на рерна 460 x 475 x 320 mm
Волумен на рерна 70 l
Тежина 48
Дупло стакло Да
Грил Да