Alfa SG 022 55 13 GI

Вкупен капацитет ел.енергија 3025 W
Вкупен капацитет плин 6800 W
Димензии на шпорет 550 x 600 x 850 mm
Димензии на рерна 460 x 440 x 320 mm
Волумен на рерна 65 l
Тежина 51
Дупло стакло Да
Грил Да

Спецификација

Вкупен капацитет ел.енергија 3025 W
Вкупен капацитет плин 6800 W
Димензии на шпорет 550 x 600 x 850 mm
Димензии на рерна 460 x 440 x 320 mm
Волумен на рерна 65 l
Тежина 51
Дупло стакло Да
Грил Да