Alfa Luca

Капацитет: 8 kW
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Потрошувачка на пелети мин/макс:0,82 / 2,03 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:28h
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg
Волумен на загревање:133 m3
Површина на загревање:51 m2
Тежина 110 кг

Категорија:

Спецификација

-обвивката создадена од квалитетен лим, а вратата на ложиштето од челик. Бочните страни заштитени во процесот бојадисување со црна боја, додека предната рамка во црвена, беж и црна боја. На предната страна на печката се наоѓа украсна хромирана лајсна. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури
-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
-комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот
-неделно програмирање на работатат на печката
-можност за работа на шпоретот во 5нивоа на моќност
-дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата