Commo Compact 23

Капацитет: 23 kW
Димензии: 590 x 642 x 1222 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Загревање на вода 23 kW
Вода во казан 35,5 l
Потрошувачка на пелети мин/макс:1,48 / 5,05 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:30 h
Капацитет на резервоарот за пелет: 45 kg
Волумен на загревање:230-383 m3
Површина на загревање:88-147 m2
Тежина 230 кг

Спецификација

Капацитет: 23 kW
Димензии: 590 x 642 x 1222 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Загревање на вода 23 kW
Вода во казан 35,5 l
Потрошувачка на пелети мин/макс:1,48 / 5,05 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:30 h
Капацитет на резервоарот за пелет: 45 kg
Волумен на загревање:230-383 m3
Површина на загревање:88-147 m2
Тежина 230 кг