Commo 15

Капацитет: 15 kW
Димензии: 520x570x1010 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Загревање на простор 2 kW
Загревање на вода 13 kW
Вода во казан 32 l
Потрошувачка на пелети мин/макс:1,2 / 3,5 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:21 h
Капацитет на резервоарот за пелет: 25 kg
Волумен на загревање:150 / 250 m3
Површина на загревање:58-96 m2
Тежина 181 кг

Спецификација

Капацитет: 15 kW
Димензии: 520x570x1010 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Загревање на простор 2 kW
Загревање на вода 13 kW
Вода во казан 32 l
Потрошувачка на пелети мин/макс:1,2 / 3,5 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:21 h
Капацитет на резервоарот за пелет: 25 kg
Волумен на загревање:150 / 250 m3
Површина на загревање:58-96 m2
Тежина 181 кг