Adler AD-4054

Моќност: 250W
Два сада за блендирање
Капацитет на секој сад (чаша) поединачно 600мл
Чашите се со капак погодни за патување
Сечило од нерѓосувачки челик
Со безбедносен прекинувач

Категорија:

Спецификација

Моќност: 250W
Два сада за блендирање
Капацитет на секој сад (чаша) поединачно 600мл
Чашите се со капак погодни за патување
Сечило од нерѓосувачки челик
Со безбедносен прекинувач