Adler AD 3138

Капацитет:5кг;
Точност до 1 гр.;
Голем LCD екран;
Рачно или автоматско исклучување;
Тајмер ;
Аларм;
Автоматско поставување на нула

Категорија:

Спецификација

Капацитет:5кг;
Точност до 1 гр.;
Голем LCD екран;
Рачно или автоматско исклучување;
Тајмер ;
Аларм;
Автоматско поставување на нула