Adler AD 3134

Kапацитет 5кг;
Точност до 1g;
Куќиштето и садот се направени од високо квалитетн нерѓосувачки челик;
Голем бел ЛЦД екран со позадинско светло;
Три мерни единици: kg, Lb, oz ;
Автоматско поставување на нула;

Категорија:

Спецификација

Kапацитет 5кг;
Точност до 1g;
Куќиштето и садот се направени од високо квалитетн нерѓосувачки челик;
Голем бел ЛЦД екран со позадинско светло;
Три мерни единици: kg, Lb, oz ;
Автоматско поставување на нула;