Adler AD 1207

Максималне капацитет: 1.5L
Минмален капацитет: 0.5 L
Моќност: 2000 W
Скриен грејач
Показател на нивото на водата
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Компактно постоље со простор за складирање на кабелот

Категорија:

Спецификација

Максималне капацитет: 1.5L
Минмален капацитет: 0.5 L
Моќност: 2000 W
Скриен грејач
Показател на нивото на водата
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Компактно постоље со простор за складирање на кабелот