ТВ Антена Iskra G2235-07

Антената овозможува ротација на централната приемна единица.
Канали (фреквенција): FM & VHF Ch. 2-12 (47-230 MHz); UHF Ch. 21-69 (470-862 MHz)
Број на елементи: 3
Стекнат (прилагодливи): FM и VHF 26 dB; UHF макс. 36 dB
Добивка контрола: FM & VHF 15 dB; UHF 25 dB
Макс. ниво на излез: 95 dBμV
Импеданса: 75 Ом
Напојување: AC 220V, 50 Hz; DC 12V, 100 mA

Категорија:

Спецификација

Антената овозможува ротација на централната приемна единица.
Канали (фреквенција): FM & VHF Ch. 2-12 (47-230 MHz); UHF Ch. 21-69 (470-862 MHz)
Број на елементи: 3
Стекнат (прилагодливи): FM и VHF 26 dB; UHF макс. 36 dB
Добивка контрола: FM & VHF 15 dB; UHF 25 dB
Макс. ниво на излез: 95 dBμV
Импеданса: 75 Ом
Напојување: AC 220V, 50 Hz; DC 12V, 100 mA