Држач за ТВ XF05SS

Фиксна монтажа за на ѕид
Големина на екранот 14″ to 43″
Максимум до 20 kg
Растојание од ѕидот 20mm
Максимум VESA (позиција на 4 дупки за монтирање на ТВ): 200x200mm
Комплет за монтирање
Боја: црна

Категорија:

Спецификација

Фиксна монтажа за на ѕид
Големина на екранот 14″ to 43″
Максимум до 20 kg
Растојание од ѕидот 20mm
Максимум VESA (позиција на 4 дупки за монтирање на ТВ): 200x200mm
Комплет за монтирање
Боја: црна