Држач за ТВ OMB Slim200

Големина на ТВ 10 “- 32” | 25 – 82см
Капацитет на тежина 20кг макс. 44 lbs макс.
Растојание од ѕидот 12 мм
VESA монтажа шема MAX VESA 200×200

Категорија:

Спецификација

Големина на ТВ 10 “- 32” | 25 – 82см
Капацитет на тежина 20кг макс. 44 lbs макс.
Растојание од ѕидот 12 мм
VESA монтажа шема MAX VESA 200×200