Малку чекори до супер кредит!

Малку чекори до супер кредит!

Наменски кредити од Капитал Банка АД Скопје Максимален износ е 150.000 МКД. Рок на отплата до 24 месеци. Единствен трошок за клиентот е 5% фиксна каматна стапка, која е дел од месечната рата. Ратата на клиентот не смее да надминува ½ од платата. Клиентот мора да биде редовно вработен или пензионер, со редовни примања. Максимална

countinue reading
Голем избор на камини – Складова Техника

Голем избор на камини – Складова Техника

Складова Техника ја одржува својата репутација како сериозен европски производител преку висок професионализам, посветеност на потребите на клиентите и постојано подобрување и реновирање на производните линии. Изработени по европски стандарди.

countinue reading