Vox WK-1009A

Моќност 2200W
Капацитет 1.7L
Скриен нерѓосувачки челик грејач
Лесно чување во просторот за складирање
Автоматско исклучување Работата на апаратот е сосема безбедна
Материјал за производство Нерѓосувачки челик (Inox)
Ротација 360 °
Бруто тежина 1,30kg
Нето тежина 1,18kg
Димензии (W / H / D) 21,82 x 19,09 x 16,36 cm
Автоматско исклучување ,
приказ на капацитетот на контејнерот од двете страни на куќиштето,
заштита во случај на без вода

Категорија:

Спецификација

Моќност 2200W
Капацитет 1.7L
Скриен нерѓосувачки челик грејач
Лесно чување во просторот за складирање
Автоматско исклучување Работата на апаратот е сосема безбедна
Материјал за производство Нерѓосувачки челик (Inox)
Ротација 360 °
Бруто тежина 1,30kg
Нето тежина 1,18kg
Димензии (W / H / D) 21,82 x 19,09 x 16,36 cm
Автоматско исклучување ,
приказ на капацитетот на контејнерот од двете страни на куќиштето,
заштита во случај на без вода