Vox WK-0907M

Моќност 2200W
Капацитет 1L
Скриен нерѓосувачки челик грејач
Лесно чување во просторот за складирање
Автоматско исклучување Работата на апаратот е сосема безбедна
Ротација 360 °
Нето тежина 0.77kg
Димензии (W / H / D) 19,09 x 17,29 x 13,18 cm
Автоматско исклучување ,
приказ на капацитетот на контејнерот од двете страни на куќиштето,
заштита во случај на без вода

Категорија:

Спецификација

Моќност 2200W
Капацитет 1L
Скриен нерѓосувачки челик грејач
Лесно чување во просторот за складирање
Автоматско исклучување Работата на апаратот е сосема безбедна
Ротација 360 °
Нето тежина 0.77kg
Димензии (W / H / D) 19,09 x 17,29 x 13,18 cm
Автоматско исклучување ,
приказ на капацитетот на контејнерот од двете страни на куќиштето,
заштита во случај на без вода