Vox TM1057

Моќност – 500 W
Стаклен сад – Сад во кој е возможно да се блендира тврдо и меко овошје и зеленчук, систем за безбедност на заклучување
Гумирани ногарки, без лизгање
Лесно складирање – За секоја кујна, компактен и лесен
Систем за заштита – Блендерот ќе работи само доколку сите делови се соодветно поставени, опасност од повреди не постојат
8 брзини + Pulse копче
Едноставно чистење – Сите делови се перат во машина за перење садови
Капацитет на дополнителниот сад – 1.5 л
Гаранција – 25 месеци

Категорија:

Спецификација

Моќност – 500 W
Стаклен сад – Сад во кој е возможно да се блендира тврдо и меко овошје и зеленчук, систем за безбедност на заклучување
Гумирани ногарки, без лизгање
Лесно складирање – За секоја кујна, компактен и лесен
Систем за заштита – Блендерот ќе работи само доколку сите делови се соодветно поставени, опасност од повреди не постојат
8 брзини + Pulse копче
Едноставно чистење – Сите делови се перат во машина за перење садови
Капацитет на дополнителниот сад – 1.5 л
Гаранција – 25 месеци