VOX 43DSA311G

Tип на екран: DIRECT LED slim
Дијагонала на екранот: 43″/109cm
Резолуција: Full HD (1920×1080)
Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2
Други функции: HEVC H.265,CI+,
HDMi x 2, USB, PVR, CI+,
Hotel Mode
Боја: Сива

Категорија:

Спецификација

Tип на екран: DIRECT LED slim
Дијагонала на екранот: 43″/109cm
Резолуција: Full HD (1920×1080)
Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2
Други функции: HEVC H.265,CI+,
HDMi x 2, USB, PVR, CI+,
Hotel Mode
Боја: Сива