VOX 32DSA662B

Тип на екран DIRECT LED slim
Димензија на екран 32″/81cm
Резолуција на екран HD Ready
Вид на tuner DVB-T2/C/S2
3D Не
Smart TV Не
Wi-fi Не
Прилкучоци HEVC H.265,HDMi x 2, USB, 400CMP, PVR, HOTEL MODE
Боја Црна

Категорија:

Спецификација

Тип на екран DIRECT LED slim
Димензија на екран 32″/81cm
Резолуција на екран HD Ready
Вид на tuner DVB-T2/C/S2
3D Не
Smart TV Не
Wi-fi Не
Прилкучоци HEVC H.265,HDMi x 2, USB, 400CMP, PVR, HOTEL MODE
Боја Црна