VOX 32ADS311B Android

Тип на екран DIRECT LED slim
Димензија на екран 32″/81cm
Резолуција на екран HD Ready (1366×768)
Вид на tuner DVB-T2/C/S2
3D He
Smart TV Да
Wi-fi Да
Прилкучоци HEVC H.265,CI+,HDMi , USB, PVR, HOTEL MODE
Боја Сива

Категорија:

Спецификација

Тип на екран DIRECT LED slim
Димензија на екран 32″/81cm
Резолуција на екран HD Ready (1366×768)
Вид на tuner DVB-T2/C/S2
3D He
Smart TV Да
Wi-fi Да
Прилкучоци HEVC H.265,CI+,HDMi , USB, PVR, HOTEL MODE
Боја Сива