Vox LC22ix

Електронски програматор
Енергетска класа: А+
Класа на перерње: А
Класа на сушење: А
Капацитет: 12 комплети
Програми на перење:6
Температури на перење:4
Потрошувачка на вода: 12 литри

Категорија:

Спецификација

Електронски програматор
Енергетска класа: А+
Класа на перерње: А
Класа на сушење: A
Капацитет: 12 комплети
Програми на перење: 5 + предперење
ECO брзо перење
Половина перење
4 температури на перење:40°/50°/65°/70°C;
Потрошувачка на вода: 12 литри;
Одложен старт (3-6-9-12 h)
Електронски индикатор за сол и сјај;
Метелн филтер;
Внатрешност од нерѓосувачки челик;
Скриен грејач;
Прилагодување на горната корпа;
Повеќенаменска долна корпа;
Корпа за лажици, вилушки и ножеви;
Сигурносен систем: Заштита од прелевање и течење
Заштита на грејачот;
Бучава: 57 dB;
Димензии: 85х60х60 см;
Потрошувачка на енергија: 0,95 kWh