Vox KS2800s

Енергетска класа А
Капацитет (бруто / нето) 253/250 л
Висина 144 см
Димензии (Ш x Д x В) 54 х 60 х 144 см
Антибактериска заштита,
4 стаклени полици,
сад за зеленчук,
сад за сирење и сирење,
осветлен ентериер,
7 шарки со можност за прилагодување
Боја сива
Гаранција 5 години

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа А
Капацитет (бруто / нето) 253/250 л
Висина 144 см
Димензии (Ш x Д x В) 54 х 60 х 144 см
Антибактериска заштита,
4 стаклени полици,
сад за зеленчук,
сад за сирење и сирење,
осветлен ентериер,
7 шарки со можност за прилагодување
Боја сива
Гаранција 5 години