Vox KS1500

Енергетска ефикасност: A+
Капацитет 106 l
Димензии 55 x 60 x 84 cm
Антибактериска заштита
2 стаклени полици
Фиока за зеленчук и овошје
фиока за маргарин и сирење
Освтлена внатрешност
4 подесувачки прегради на врата

Категорија:

Спецификација

Енергетска ефикасност: A+
Капацитет 106 l
Димензии 55 x 60 x 84 cm
Антибактериска заштита
2 стаклени полици
Фиока за зеленчук и овошје
фиока за маргарин и сирење
Освтлена внатрешност
4 подесувачки прегради на врата