Vox KK3200

Фрижидер со замрзнувач
Енергетска класа: А+
Нето зафатнина 239 литри
Вентилација на преградата за овошје и зеленчук;
Антибактериска заштита;
Димензии: 170х54х61см;

Категорија:

Спецификација

Фрижидер со замрзнувач
Енергетска класа: А+
Нето зафатнина 239 литри
(172 литри капацитет на фрижидерот и
67 литри капацитет на замрзнувачот)
Фиоки:2
Мала полица и сад за лед во замрзнувачот:1
Прилагодливи стаклени полици:3
Проѕирни прегради на вратата:4
Проѕирен сад за овошје и зеленчук:1
Вентилација на преградата за овошје и зеленчук;
Проѕирна преграда за 8 јајца:1
Антибактериска заштита;
Димензии: 170х54х61см;
Потрошувачка на енергија: 0,9kWh/24h