Vox KG2500

Тип фрижидер: само одмрзнувачки фрижидер со комора
Енергетска класа A+
Капацитет : 171/4205 l
Димензии (ШxДxВ) 54 x 55 x 144 cm
Анти-бактериска заштита
3 стаклени полици, сад за зеленчук, сад за маргарин и сирење, 4 подвижни полици на вратата
Осветлена внатрешност
Боја: Бела
Гаранција 5 години

Категорија:

Спецификација

Тип фрижидер: само одмрзнувачки фрижидер со комора
Енергетска класа A+
Капацитет : 171/4205 l
Димензии (ШxДxВ) 54 x 55 x 144 cm
Анти-бактериска заштита
3 стаклени полици, сад за зеленчук, сад за маргарин и сирење, 4 подвижни полици на вратата
Осветлена внатрешност
Боја: Бела
Гаранција 5 години