Vox GF 400

Климатска класа T / ST / N / SN
Енергетска класа A+
Нето капацитет на уредот 359 л
Бруто капацитет на уредот 359 л
Технологија Голем волумен, Анти-бактериска заштита
Потрошена енергија 304
Гас R290
Димензии (ШxВxД) 1255x825x745 мм
Внатрешен замрзнувач 2 корпи
Боја Бела

Категорија:

Спецификација

Климатска класа T / ST / N / SN
Нето капацитет на уредот 359 л
Бруто капацитет на уредот 359 л
Технологија Голем волумен, Анти-бактериска заштита
Потрошена енергија 304
Гас R290
Внатрешен замрзнувач 2 корпи
Боја Бела
Амортизирана врата Да
Вкупна тежина 58 кг
Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 55 h
Гаранција 5 години
Димензии (ШxВxД) 1255x825x745 мм
Енергетска класа A+
Конвертибилен замрзнувач Да
Лесно чистење на ентериерот Да
Ниво на бучава 44 dB
Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот
Тип на контрола Механички
Функционални тастери Конвертибилен замрзнувач, 2 корпи, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
Цевка за ладење од типот Д Да