Vox GF 300

Климатска класа T / ST / N / SN
Енергетска класа A+
Нето капацитет на уредот 290 л
Бруто капацитет на уредот 290 л
Технологија Голем волумен, Анти-бактериска заштита
Потрошена енергија 268
Гас R600a
Димензии (ШxВxД) 1115x850x645 мм
Внатрешен замрзнувач 2 корпи
Боја Бела

Категорија:

Спецификација

Климатска класа T / ST / N / SN
Нето капацитет на уредот 290 л
Бруто капацитет на уредот 290 л
Технологија Голем волумен, Анти-бактериска заштита
Потрошена енергија 268
Гас R600a
Внатрешен замрзнувач 2 корпи
Боја Бела
Амортизирана врата Да
Вкупна тежина 46 кг
Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 57 h
Димензии (ШxВxД) 1115x850x645 мм
Енергетска класа A+
Лесно чистење на ентериерот Да
Ниво на бучава 43 dB
Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот, индикатор за висока температура
Сигнал кога температурата станува превисока Да
Тип на контрола Механички
Тркалца Да
Функционални тастери 2 корпи, Тркалца, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
Цевка за ладење од типот Д Да
Гаранција 5 Години