Vox EBC 400 BD

Ширина 60 см
Hi-Light зони за готвење:4
Димензија на грејна зона: ø145 mm х 2
Димензија на грејна зона: ø180 mm х 2
Закосев раб
Безбедносно заклучување
Светлосен индикаторот за топла плоча

Категорија:

Спецификација

Ширина 60 см
Hi-Light зони за готвење:4
Димензија на грејна зона: ø145 mm х 2
Димензија на грејна зона: ø180 mm х 2
Закосев раб
Безбедносно заклучување
Светлосен индикаторот за топла плоча
Кабел за напојување
Дигитална контрола
Боја Црна