Vox EBC 200 GB

ВГРАДНА ПЛИНСКА ПЛОЧА
Независна
Начин на ракување со механички контроли
Позиција на команди: напред
Боја команда: црна
Горна греење зона (гас): 145 mm
Долната топлинска зона (гас): 180 mm
Дизајн Боја: Црна
Димензии (ШxВxД) 28 x 49 cm
Тежина 5,4 кг

Категорија:

Спецификација

ВГРАДНА ПЛИНСКА ПЛОЧА
Независна
Начин на ракување со механички контроли
Позиција на команди: напред
Боја команда: црна
Горна греење зона (гас): 145 mm
Долната топлинска зона (гас): 180 mm
Дизајн Боја: Црна
Димензии (ШxВxД) 28 x 49 cm
Тежина 5,4 кг