Vox EBC 200 DB

Ширина 30 см
Hi-Light зони за готвење:2
Димензија на грејна зона: ø145 mm
Димензија на грејна зона: ø180 mm
Закосен раб
Безбедносно заклучување
Светлосен индикаторот за топла плоча
Кабел за напојување
Дигитална контрола
Боја Црна

Категорија:

Спецификација

Ширина 30 см
Hi-Light зони за готвење:2
Димензија на грејна зона: ø145 mm
Димензија на грејна зона: ø180 mm
Закосен раб
Безбедносно заклучување
Светлосен индикаторот за топла плоча
Кабел за напојување
Дигитална контрола
Боја Црна