Vox EBB 2121IX

Капацитет:58Л
Ширина 60 см
Светлото во рерната
Горен грејач 1200 W
Долен грејач 1100 W
Двоен грил 1400-2600 W
Вентилатор
Дигитален тајмер

Категорија:

Спецификација

Капацитет:58Л
Ширина 60 см
Светлото во рерната
Горен грејач 1200 W
Долен грејач 1100 W
Двоен грил 1400-2600 W
Вентилатор
Дигитален тајмер
Плитка тава
Длабок сад за печење
Боја: инокс
Механичка контрола
Комтролен панел: метален
Push&Pull копчиња
Моќност 3,2 kW
Кабел за напојување
Бруто тежина 37,7 к