Vox EBB 2110IX

Мултисистемска вентилациска печка
Механички тајмер
Покажи време за подготовка / завршување
Вертикална вентилација
Контролен режим: механички копчиња
6 функции на рерната и светлина
Внатрешно осветлување – сијалица
Двоен грил 2600W
Вентилатор – печење на неколку нивоа со кружно движење на топол воздух
Највисока температура: 250 ºC
Номинална снага: 3200 W
Нето тежина: 33 кг

Категорија:

Спецификација

Мултисистемска вентилациска печка
Механички тајмер
Покажи време за подготовка / завршување
Вертикална вентилација
Контролен режим: механички копчиња
6 функции на рерната и светлина
Внатрешно осветлување – сијалица
Двоен грил 2600W
Вентилатор – печење на неколку нивоа со кружно движење на топол воздух
Највисока температура: 250 ºC
Номинална снага: 3200 W
Нето тежина: 33 кг