Vox DBL-7003

Моќ 2200W
Керамичка плочка – овозможува лесно пеглање без прилепување на ткаенината
Должина на кабел 2.5m
Бруто тежина 1,35 кг
Нето тежина 1.10kg
Транспарентен резервоар за лесно полнење 300ml
вертикална пареа, систем за самочистење, суво пеглање,
систем за спречување на намалување, систем за заштита од капење

Категорија:

Спецификација

Моќ 2200W
Керамичка плочка – овозможува лесно пеглање без прилепување на ткаенината
Должина на кабел 2.5m
Бруто тежина 1,35 кг
Нето тежина 1.10kg
Транспарентен резервоар за лесно полнење 300ml
вертикална пареа, систем за самочистење, суво пеглање,
систем за спречување на намалување, систем за заштита од капење