VOX CHT 6001 IX XL

Категорија Шпорети за стакло-керамика
Број на зони за греење 4
Рингла 1 145 mm, 1200 W
Рингла 2 145 mm, 1200 W
Рингла 3 180 мм, 1800 W
Рингла 4 180 мм, 1800 W
Голема рерна, кабел за напојување, две единици за фиоки, голема долна фиока, лесно чистење, вентилатор
Обемот на рерната е 65 л
Горниот греен елемент 1200 W
Долен греен елемент 1100 W
Индекс на енергетска ефикасност – стандард 105.7
Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор 94.8
Потрошувачка на енергија – стандарден 0,87 kWh / циклус
Потрошувачка на енергија – со вентилатор 0,78 kWh / циклус
Електричен грејач со двојно скара 2600 W
Светлина во рерната Да
Хром решетка 1 ЕЕЗ
Тава за печење гратис (плитка) Да
тавче за печење (длабоко) Да
Фиока Да
Отстранлива врата од рерната Да
Димензии на уредот (WxHxD) 850x600x600 mm
Длабочина со отворена врата 1040 мм
Максимална нето тежина 41,6 кг
Inox боја
Енергија класа А
5 години гаранција
Индикаторски светла Индикатор за топлина на плочата за керамичко стакло, Индикатор на термостат на
Тајмер Механички
Термостат Да

Категорија:

Спецификација

Категорија Шпорети за стакло-керамика
Број на зони за греење 4
Рингла 1 145 mm, 1200 W
Рингла 2 145 mm, 1200 W
Рингла 3 180 мм, 1800 W
Рингла 4 180 мм, 1800 W
Голема рерна, кабел за напојување, две единици за фиоки, голема долна фиока, лесно чистење, вентилатор
Обемот на рерната е 65 л
Горниот греен елемент 1200 W
Долен греен елемент 1100 W
Индекс на енергетска ефикасност – стандард 105.7
Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор 94.8
Потрошувачка на енергија – стандарден 0,87 kWh / циклус
Потрошувачка на енергија – со вентилатор 0,78 kWh / циклус
Електричен грејач со двојно скара 2600 W
Светлина во рерната Да
Хром решетка 1 ЕЕЗ
Тава за печење гратис (плитка) Да
тавче за печење (длабоко) Да
Фиока Да
Отстранлива врата од рерната Да
Димензии на уредот (WxHxD) 850x600x600 mm
Длабочина со отворена врата 1040 мм
Максимална нето тежина 41,6 кг
Inox боја
Енергија класа А
5 години гаранција
Индикаторски светла Индикатор за топлина на плочата за керамичко стакло, Индикатор на термостат на
Тајмер Механички
Термостат Да