Vox 39DSA662H

DIRECT LED slim
Дијагонала на екран 39 “/ 100см
Резолуција со Full HD (1920×1080)
Вид на DVB-T2 / C / S2 тјунер
PVR, CI +, хотелски режим
Боја црна
Гаранција 3 години

Категорија:

Спецификација

DIRECT LED slim
Дијагонала на екран 39 “/ 100см
Резолуција со Full HD (1920×1080)
Вид на DVB-T2 / C / S2 тјунер
PVR, CI +, хотелски режим
Боја црна
Гаранција 3 години