Vox 39ADS662B Android

Тип на дисплеј DIRECT LED Slim
Дијагонала на екран 39 “/ 99см
FULL HD резолуција на екранот (1920×1080)
Тип на приемник DVB-T2 / C / S2
Смарт Тв Андроид Да
Wi-Fi WI-FI интегриран
Други HEVC H.265, HDMi x 3, USB, PVR, CI +, хотелски режим
Боја црна
Гаранција 3 години

Категорија:

Спецификација

Тип на дисплеј DIRECT LED Slim
Дијагонала на екран 39 “/ 99см
FULL HD резолуција на екранот (1920×1080)
Тип на приемник DVB-T2 / C / S2
Смарт Тв Андроид Да
Wi-Fi WI-FI интегриран
Други HEVC H.265, HDMi x 3, USB, PVR, CI +, хотелски режим
Боја црна
Гаранција 3 години