Vox 24DSA306B

Големина на екран 24 инчи / 61см
Тип на екран Директно LED тенок
Резолуција на екран HD Ready (1366×768)
Тип на приемник DVB-T2 / C / S2
Моќност на звучник 2 x 3W RMS
Други HEVC H.265, PVR, хотелски режим
CI + (заеднички интерфејс) Да
Конектори HDMI 1x, USB, AV влез VGA, CI +, COAX излез, излез за слушалки
Веса стандард 75 x 75
Тежина 2 кг
Димензии со држач (ШxДxВ) 550 x 149 x 354
Димензии без држач (ШxДxВ) 550 x 78 x 324
Гаранција 3 години

Категорија:

Спецификација

Големина на екран 24 инчи / 61см
Тип на екран Директно LED тенок
Резолуција на екран HD Ready (1366×768)
Тип на приемник DVB-T2 / C / S2
Моќност на звучник 2 x 3W RMS
Други HEVC H.265, PVR, хотелски режим
CI + (заеднички интерфејс) Да
Конектори HDMI 1x, USB, AV влез VGA, CI +, COAX излез, излез за слушалки
Веса стандард 75 x 75
Тежина 2 кг
Димензии со држач (ШxДxВ) 550 x 149 x 354
Димензии без држач (ШxДxВ) 550 x 78 x 324
Гаранција 3 години