Vox 100 GM

Моќност – 700 W
Капацитет – 2 сендвичи
Автоматска контрола на температурата, изолирани топлотни рачки, светлосни сигнали, простор за чување на каблите
Гаранција – 25 месеци

Категорија:

Спецификација

Моќност – 700 W
Капацитет – 2 сендвичи
Автоматска контрола на температурата, изолирани топлотни рачки, светлосни сигнали, простор за чување на каблите
Гаранција – 25 месеци