Vivax WH-174W

Моќност [W]: 2200
Капацитет [l]: 1.7
автоматско исклучување,
филтер,
надворешен индикатор за нивото на водата,
индикатор за светлина
Боја: бела

Категорија:

Спецификација

Моќност [W]: 2200
Капацитет [l]: 1.7
автоматско исклучување,
филтер,
надворешен индикатор за нивото на водата,
индикатор за светлина
Боја: бела